Taksikuljetukset Aurassa ja Turun seudulla – turvallisesti perille saakka

Saavalaisen Taksit Oy tarjoaa varmat ja luotettavat taksikuljetukset Aurassa ja Turun seudulla ja tarvittaessa kauempanakin. Noudamme sinut sovittuna aikana ja viemme turvallisesti perille saakka. Tarjoamme kuljetukset niin yksittäisille asiakkaille kuin suuremmille ryhmillekin. Tarjoamme myös erikoiskuljetuksia.

Yhteydenotto

Kattavat kuljetuspalvelut joka tilanteeseen

Tarjoamme kattavasti kaikki tarvitsemasi taksikuljetukset yhden ja saman katon alta. Asiakkaisiimme kuuluu yksityishenkilöitä, yrityksiä ja esimerkiksi julkisen sektorin toimijoita, ja kuljetamme perille yksittäiset henkilöt, ryhmät, erikoiskuljetukset sekä paketit. Kysy meiltä rohkeasti apua kaikkiin kuljetustarpeisiisi!

Katso yhteystietomme

Perinteiset taksikuljetukset ja tilausajot

Taksimme ajavat Auran lisäksi pääosin Turun seudulla, mutta tarvittaessa otamme vastaan ajoja kauemmaksikin. Käytössämme on uudenaikaiset, turvalliset ja viihtyisään matkantekoon varustellut taksit.

 

Me lähdemme nopeasti ajoon puhelinsoitosta, mutta otamme vastaan myös ennakkotilauksia. Ennakkotilauksissa voit ottaa meihin yhteyttä soiton lisäksi myös sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Tarjoamme kaikenlaisia tilausajoja esimerkiksi lentokentälle, seminaareihin ja työhyvinvointipäiviin.

Tilaa taksi!

Invakuljetukset ja muut erikoiskuljetukset

Ajamme taksikuljetuksia neljällä autolla, joista kahdessa on varustus invakuljetuksia varten. Varusteet vaihtelevat hieman auton mukaan, mutta meillä on tarjolla esimerkiksi pyörätuoliluiska, pyörätuolihissi sekä kaikki muut inva- ja paarikuljetuksissa vaadittavat lisälaitteet.

 

Invakuljetusten lisäksi tarjoamme kunnan sote- ja Kela-kuljetukset sekä terapiakuljetukset. Alle 16-vuotiaat voivat tilata meiltä suoraan Kela-kuljetukset. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista sekä kalustostamme.

Kysy lisää!

Kuljetamme myös paketit perille

Meiltä onnistuvat myös pakettikuljetukset ja muut tavarakuljetukset helposti ja nopeasti. Kuljetamme kaiken asiakirjoista paketteihin ja vaikkapa kohtuukokoisiin huonekaluihin Aurassa ja Turun seudulla.

 

Viemme perille kaiken, mikä vain mahtuu autoihimme ja minkä jaksamme kantaa. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!

Pyydä tarjous